Adfærdsdesign i ledelse

Tal til det irrationelle

Vi lever og leder i en tid med større og større krav til ledere om at kunne eksekvere strategier og drive transformationsprocesser, som mange gange medfører forandringer for medarbejderne med krav om nye processer, rutiner og generelt evne til at lære nyt. Hvordan får ledere medarbejderne med på dem? Det kræver i høj grad en veludstyret værktøjskasse og nudge og adfærdsdesign er de nyeste tilføjelser til værktøjskassen.

Mange organisationer bøvler med at få implementeret forandringer eller endda også noget så simpelt som nye forretningsgange. Man har holdt morgenmødet. Man har udsendt memoet. Man har ændret forretningsgangene. Man har skældt ud på morgenmødet. Men medarbejderne glemmer stadig at gøre det rigtige.

Her kan nudge og adfærdsdesign være nyttige værktøjer, der i højere grad taler til det ubevidste og sikrer en højere grad af eksekvering.

Underholdende og lærerigt

Jeg har holdt foredrag om Hulemænd i habitter i over 15 år.

Jeg sikrer at indholdet tilpasses formålet og tilhørergruppen. Formen er dog som regel den samme med en god portion humor, selvindsigt, selvironi og relevant fagligt indsigt.

Jeg kan levere det dybt faglige omkring med udgangspunkt i nyeste forskning indenfor nudge, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi eller det lette, underholdende og fagligt relevante. Det bestemmer situationen.

Jeg er sikker på, jeg også kan levere et godt input til dit arrangement!

Om foredragsholderen

Jens Balle har holdt foredrag om nudging, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi i mere end 15 år.

Jens har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han har rådgivet investorer og udviklet produkter. Det var her han fik øjnene op for vores irrationelle adfærd og begyndte at læse om adfærdsøkonomi, adfærdsdesign og nudging.

I 2016 udgav han bogen Hulemænd i habitter, som blev genudgivet i en ajourført version i 2019.

Du kan læse mere om Jens Balle her.

Det sagde deltagere hos IBC:

“Mega spændende og relevant emne der passede til mange brancher.”

“Vi var 3 personer afsted og gik alle motiverede derfra og fik nye ideer sammen.”

“Enormt spændende emne og Jens er en god og levende foredragsholder, som leverede “stoffet” på en fin og aldrig kedelig måde”

“Jeg blev underholdt og klogere på emnet – Jens Balle var en rigtig god indlægsholder, som gjorde emnet spændende.”

“Konkrete eksempler der understøttede teorierne. Super inspirerende foredragsholder”

“Udover en meget veloplagt og behagelig indlægsholder, så var det bedste ved seminaret, at der var mange relevante og forståelige cases. Indlægsholderen havde en genial evne til at gøre emnet klart og interessant ved at overføre teorierne til aktuelle brands, som alle forstår. “

Se flere tilbagemeldinger her.

Her har jeg blandt andet været

Kontakt mig og hør nærmere!

Skriv til mig

Send en mail til jens@nudge-specialisten.dk og lad os vende mulighederne.

Ring

Ring til mig på 30248403 og lad os finde en løsning, der passer jer!

Det er helt uforpligtende!