Foredrag om hulekvinder i stiletter

Mød din indre hulekvinde

Selvom bogen hedder Hulemænd i habitter, handler den også om kvinder. Det har flere netværk for kvinder fået indblik i via mit foredrag om vores irrationelle adfærd.

Men der er forskel på mænd og kvinder og det er noget vi kommer til at kigge på i dette foredrag. For eksempel er mænd mere risikovillige. Mænd er også gladere for konkurrence end kvinder.

Med udgangspunkt i nyeste forskning på området bliver deltagerne præsenteret for eksempler på vores ofte irrationelle adfærd. Eksempler, der for de fleste er lig med et gensyn med noget genkendeligt. Måske ikke fra dem selv, men fra nogen de kender. For ofte har vi det lidt svært med det der selvindsigt.

Det er ikke altid os selv, der bestemmer hvad der havner i indkøbskurven eller på tallerkenen. Det er uheldigt, for er det først havnet der ender de fleste med at købe eller spise det.

Ved at få indsigt i nogle af de typiske fejl vi gør som forbrugere, kan du træffe dine forholdsregler. Det giver foredraget Hulekvinder i stiletter dig indsigt i.

Og du får også input til, hvordan du kan blive bedre til at træffe de rigtige beslutninger.

Underholdende og lærerigt

Jeg har holdt foredrag om nudge, adfærdsdesign og adfærdsøkonomi i over 15 år.

Jeg sikrer at indholdet tilpasses jeres behov og dine deltagere. Formen er dog som regel den samme med god portion humor, selvindsigt, selvironi og relevant fagligt indsigt.

Jeg kan levere det dybt faglige omkring med udgangspunkt i nyeste forskning indenfor nudge og adfærdsdesign eller det lette, underholdende og fagligt relevante. Det bestemmer I.

Mine tilhørere er som regel ganske tilfredse. Se f. eks. Statements fra tidligere deltagere.

Jeg er sikker på, I vil få en god oplevelse til dit arrangement!

Om foredragsholderen

Jens Balle har holdt foredrag om adfærdsdesign, nudging og adfærdsøkonomi i mere end 15 år.

Jens har en baggrund fra den finansielle sektor, hvor han har rådgivet investorer og udviklet produkter. Det var her han fik øjnene op for vores irrationelle adfærd og begyndte at læse om adfærdsøkonomi, adfærdsdesign og nudging.

I 2016 udgav han bogen Hulemænd i habitter, som blev genudgivet i en ajourført version i 2019.

Du kan læse mere om Jens Balle her.

Tilfredse deltagere

Dansk Aktionærforening

Unge aktionærer

“Jeg blev rigtigt inspireret af dit foredrag for Unge Aktionærer i Århus, og hold da op hvor kan jeg genkende meget ift. til dine pointer….. Jeg er ret imponeret af dine evner til at formidle specielt at gøre det lidt mere komplekse simpelt og let forståeligt!”

Handelsbanken

investor-arrangement

“Meget fint indlæg af Jens Balle som jo, har ret….. som er med til at sætte tingene lidt på spidsen. Når vi bliver provokerede – så har han jo ramt os :-)”

IBC

morgen seminar

“Det indblik oplægsholderen havde og at det satte tankerne i gang hos én og er noget man kan reflektere over i længere tid selv efter oplægget. Han var meget interessant og formåede at holde alles koncentration igennem hele oplægget.”

Se flere udtalelser her.

Her har jeg blandt andet været

Kontakt mig og hør nærmere!

Skriv til mig

Send en mail til jens@nudge-specialisten.dk og lad os vende mulighederne.

Ring

Ring til mig på 30248403 og lad os finde en løsning, der passer jer!

Det er helt uforpligtende!