Når hulemænd investerer

Vi er ikke så rationelle – heller ikke når vi investerer. Få et foredrag, der sætter fokus på de fejl vi typisk begår, og bliv bedre til at investering.

Nordic Investment Camp – 2019

“Jeg kan faktisk se i vores feedback, at dit oplæg var det der scorede den højeste tilfredshed i workshoppen!”

Erik Bork, invested.dk

Vores hjerner er ikke nødvendigvis gearet til at investere, og vi begår ofte de samme fejl igen og igen. Det koster desværre penge for mange private investorer.

Foredraget sætter fokus på de fejl vi typisk gør som investorer og kommer desuden med input til hvordan du kan lægge en strategi, der forsøger at undgå disse fejl.

Via teori og praktiske eksempler giver Jens Balle en indføring i de fejl vi typisk begår som investorer. Som investorer har vi en tendens til at:

  • Overvurdere egen viden
  • Undervurdere risiko for selv at blive ramt
  • Huske gamle niveauer/priser (ankerpunkter)
  • Lade os rive med (vi tor det netop hændte vil gentage sig)

Det hele rundes af med et forskningsbaseret forslag til hvordan du skal investere og undgå at begå disse fejl.

Glæd dig til en times underholdende og lærerig indsigt i vores hulemandshjerne.

Mød foredragsholderen

Jens Balle har holdt foredrag om investorer og de finansielle markeder i mere end 15 år.

Han har gennem 30 i den finansielle sektor rådgivet om og handlet med de fleste produkter. Lige fra aktier og obligationer til svinefutures. Fra valuta til renteprodukter.

Han har rådgivet investorer i både ind- og udland og har været direktør i den hastigst voksende danske investeringsforening.

Disse erfaringer blandet med humor og selvironi borger for en god aften for jer!

Målgruppe

Foredraget henvender sig til alle typer af investorer. Sidder du i et pengeinstitut er det et oplagt emne til et investeringsarrangement, og samtidig også underholdende så du kan få de mindre erfarne investorer ind i banken.

Emnet passer fortrinligt sammen med et indlæg fra en investeringsforening eller anden professionel investeringspartner.

Det siger tidligere deltagere

Handelsinvest

fire måneder efter foredrag

“Jeg tænker på det du sagde hver dag siden jeg hørte dig.”

Dansk Aktionærforening

Ung aktionær

“Jeg blev rigtigt inspireret af dit foredrag for Unge Aktionærer i Århus, og hold da op hvor kan jeg genkende meget ift. til dine pointer….. Jeg er ret imponeret af dine evner til at formidle specielt at gøre det lidt mere komplekse simpelt og let forståeligt!”

Financelab

Arrangør

“Fra FinanceLabs side vil vi gerne rose dig for et rigtig godt oplæg. Vi fik mange mundtlige tilbagemeldinger som roste oplægget. Vi synes, at det afsluttede dagen med en rigtig god vinkel, hvilket også var den opfattelse deltagerne udtrykte. Yderligere var du en meget god “taler” som fremtrådte scenevant.”

Handelsbanken

Deltager

“Han lignede ikke lige prototypen på en bankmand, men han viste, hvad han talte om og jeg må tilstå jeg fik tillid til ham. Specielt hans indlæg og budskaber indenfor investeringspsykologi har jeg tænkt meget over. Han har jo ret…….”

Midtdjurs Sparekasse

direktøren

“Tak for et meget levende og inspirerende foredrag om investor psykologi på vort fyraftensmøde for udvalgte kunder. Din meget veloplagte og letforståelige måde at behandle emnet på, har allerede affødt mange positive tilkendegivelser fra deltagerne.”


PFA

Arrangør

Tak for et superforedrag om psykologi og investering. Du formår at gøre seancen utrolig levende , humoristisk og en utrolig god form for indlæring. Du er super !!!

Se flere udtalelser fra deltagere her.

Her har jeg blandt andet været

Kontakt mig og hør nærmere!

Skriv til mig

Send en mail til jens@nudge-specialisten.dk og lad os vende mulighederne.

Ring

Ring til mig på 30248403 og lad os finde en løsning, der passer jer!

Det er helt uforpligtende!