Adfærdsdesign og nudging på IBC

Målsætning

Forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På dette kursus lærer du, hvordan dine kunder tænker, og hvordan du med forskellige metoder og værktøjer kan ændre dine kunders adfærd.

Det gør vi

Undervisningen er baseret på teori fra forskere som Daniel Kahneman, Richard Thaler og Robert Cialdini. Korset omsætter den akademiske teori til praksis, sådan at du hurtigt kan komme i gang med adfærdsdesign.

Dit udbytte

Med dette kursus i adfærdsdesign og nudging får du og din virksomhed en enkel og praktisk metode til at arbejde med adfærdsdesign. Kurset er for dig, der arbejder med virksomhedens kundevendte aktiviteter.

Øg din omsætning med adfærdsdesign

Forstå dine kunders beslutningsproces og øg din omsætning. På dette kursus lærer du, hvordan dine kunder tænker, og hvordan du med forskellige metoder og værktøjer kan ændre dine kunders adfærd.

Hvad enten du sælger på nettet eller i et fysisk møde med din kunde, så vil du på dette kursus få konkrete tips og tricks, du kan bruge i hverdagen. Du lærer både om tekster til websiden eller design af din butik, der kan øge salget. Du lærer desuden om dine kunders måde at bearbejde information på, og hvordan du kan optimere kommunikationen.

Du sidder måske i en marketingafdeling eller står i spidsen for salget og vil gerne have værktøjer til at få bedre resultater af jeres aktiviteter over for kunderne. Kurset kan bruges både til salg på nettet og i det fysiske møde med kunden.

Kurset udbydes af IBC i Kolding og strækker sig over 6 moduler/dage.

Det siger deltagere i foredrag

At Jens var SÅ godt forberedt og virkelig levede sig ind i sit foredrag og samtidig trak publikum med ind i hans foredrag. Kæmpe succes!

Jeg blev underholdt og klogere på emnet – Jens Balle var en rigtig god indlægsholder, som gjorde emnet spændende.

Udover en meget veloplagt og behagelig indlægsholder, så var det bedste ved seminaret, at der var mange relevante og forståelige cases. Indlægsholderen havde en genial evne til at gøre emnet klart og interessant ved at overføre teorierne til aktuelle brands, som alle forstår.

Konkrete eksempler der understøttede teorierne. Super inspirerende foredragsholder

Oplægsholderen Jens Balle var yderst behagelig og gjorde foredraget interessant og med et tvist af humor, som også gjorde jeg følte mig godt underholdt.

Enormt spændende emne og Jens er en god og levende foredragsholder, som leverede “stoffet” på en fin og aldrig kedelig måde

Bliv klogere på adfærdsdesign – læs bogen

Vil du have et foredrag eller et kursus i din virksomhed? Send en mail eller ring og lad os tale om det!

Kontakt mig og hør nærmere!

Skriv til mig

Send en mail til jens@nudge-specialisten.dk og lad os vende mulighederne.

Ring

Ring til mig på 30248403 og lad os finde en løsning, der passer jer!

Det er helt uforpligtende!