Udtalelser om foredrag med Jens Balle

Interessant og god foredragsholder, som ved noget om, hvad han snakker om

God oplægsholder sjovt emne

De sjove eksempler man kunne underholde med resten af dagen 🙂

Jens Balle var fagligt dygtig og havde en god humor, så det blev aldrig kedeligt - en god start på dagen

Oplægsholderen Jens Balle var yderst behagelig og gjorde foredraget interessant og med et tvist af humor, som også gjorde jeg følte mig godt underholdt.

Spøg til side, så var det lækkert med en foredragsholder, der både er dygtig og lokal.

Det indblik oplægsholderen havde og at det satte tankerne i gang hos én og er noget man kan reflektere over i længere tid selv efter oplægget. Han var meget interessant og formåede at holde alles koncentration igennem hele oplægget

Foredragsholderen var meget god til at fortælle og emnet var meget relevant. Længden på seminaret er perfekt - ikke for lang og ikke for kort!

Kort og effektivt.

De forskellige eksempler på hvordan salget kan øges var supergode

Oplægsholderen var dygtig og fremlagde gode synspunkter.

Jeg så din Tiny Talk på Creuna, og jeg både lo og lærte. Jeg havde på forhånd en holdning til adfærdsøkonomi, som jeg lige vil spare dig for; lad os bare sige, at jeg blev klogere.

Deltager i foredrag hos FinanceLab, Aarhus:

Dejligt foredrag forrige mandags og jeg er begyndt på bogen for anden gang. En af de få bøger, som jeg mener at jeg bør læse en gang om året 🙂

"Jeg blev rigtigt inspireret af dit foredrag for Unge Aktionærer i Århus, og hold da op hvor kan jeg genkende meget ift. til dine pointer..... Jeg er ret imponeret af dine evner til at formidle specielt at gøre det lidt mere komplekse simpelt og let forståeligt"

Kirsten Nyboe, Lederne:

Det var et dejligt og tilpas krydret foredrag med en god humor og aldrig kedelige slides

Marie Søgaard, Ladies Circle:

"Vi fik meget indsigt i vores (irrationelle) adfærd når vi træffer beslutninger. Forskellige studier blev fortalt levende og kortfattet. Vi kan nok genkende os selv i mange af eksemplerne. Vi var ca. 70 kvinder samlet til foredraget, og jeg tror mange af os griber i egen barm i stedet for dankortet næste gang vi bliver fristet. Jens er en levende fortæller med masser af karisma, humor og selvironi. Han brænder godt igennem!"

"Det er rigtig godt at slutte sådan en dag med noget man tager med hjem og tænker over, har været fil en del foredrag som dette her som også var noget man tager med sig og tænker over i situationer hvor man oplever at tage de rigtige beslutninger, og dette foredrag også fremragende."

"Anderledes!!! Meget underholdende."

"Her fik jeg noget med hjem og noget at tænke videre over."

"Jens Balle var rigtig god :-)"

"Måske ikke så aktuelt for os, men meget inspirerende. Jens virker som en rutineret og dygtig foredragsholder."

"God afslutning, med lidt sjov og alligevel lidt tankevækkende."

"Det er godt at få holdt et spejl op for ansigtet af og til. Det var en god "belønning" efter en lang dag."

Karoline Lynggaard, KnowHowz:

”At holde foredrag om adfærd en aften for 25 erhvervskvinder lige efter, de har fået mad og drikke, er en kunstJ. Du leverede et flot kunstværk en aften i april her i Bjerringbro! Tak for en skøn aften med stof til eftertanke og masser af humor.”

"Med fortolkninger af Darwins teorier giver Jens en meget levende og anderledes forklaring på, hvorfor og hvordan vi agerer som investorer."

"Jeg læser med stor fornøjelse din blog i JP og ligeledes dine artikler på hulemaendihabitter.dk"

"Mange tak for et super indlæg i aftes. Vi har allerede modtaget mange roser!"

"Jens Balle placerer velvalgte, kritiske og selvkritiske stikpiller til investormiljøet. Fagligt velfunderet, let filosoferende og opløftende uhøjtideligt."

"Bedste performance jeg nogensinde har set!"

"Tak for er rigtig godt indlæg. Der var mange positive tilbagemeldinger fra vores gæster."

"Tak for sidst. Det gjorde du godt."

"Du fik meget ros for at gøre det forståeligt!"

Fra FinanceLab, Århus:

"Du fik en rigtig flot evaluering af vores deltager på 3,85 ud af 5, hvilket var den næsthøjeste rating af foredragene og en generel høj rating. Fra FinanceLabs side vil vi gerne rose dig for et rigtig godt oplæg. Vi fik mange mundtlige tilbagemeldinger som roste oplægget. Vi synes, at det afsluttede dagen med en rigtig god vinkel, hvilket også var den opfattelse deltagerne udtrykte. Yderligere var du en meget god "taler" som fremtrådte scenevant."

"Tusind tak for dit foredrag. Vi synes at det var kanon-godt, og i aftenens løb fik vi rigtig mange positive henvendelser på dit indlæg"

"Man kan genkende sig selv i meget af det du sagde - især fordi du brugte nogle gode billeder, med skæve vinkler. Så kan I jyder alligevel finde ud af noget :-)"

Kommentar modtaget fire måneder efter indlæg:

"Jeg tænker på det du sagde hver dag siden jeg hørte dig."

"Jens Balle er jo et kapitel for sig. Super godt indlæg som jeg sent vil glemme."

"Meget fint indlæg af Jens Balle som jo, har ret..... som er med til at sætte tingene lidt på spidsen. Når vi bliver provokerede - så har han jo ramt os :-)"

"Rigtig godt indlæg fra Jens Balle - den lidt skæve vinkel, men meget relevante indhold var et godt input til den øvrige dialog."

Deltager i arrangement med JV.DK:

"Var lige inde og høre foredraget om højrentelande og investorpsykologi. Genialt... det giver noget at tænke over og jo, man kan godt smage forskel på rød- og hvidvin i mørke."

Thomas Hollen, Business Recruiting:

"Jens Balles indspark om investorpsykologi og flokmentalitet var en både inspirerende og morsom rejse fra stenalderen til nutiden. Jens har stor indsigt i området og serverer det i en energisk og spændende indpakning."

"Man kan måske frygte at sådan et foredrag er lidt tørt, men du formåede virkeligt at levere budskaberne på en levende og inspirerende måde, og brugte nogle gode sproglige billeder"

Thomas Stack, Brandculture

"Jens is a knowledgeable, warm and humerus speaker who really grabbed the audiences attention. One in the audience actually spilled coffee on himself out of sheer surprise!"

"Vi har kun modtaget positive reaktioner på arrangementet, flere betonede endda, at det var bedre end det sidste vi arrangerede."

"Tak for i går. Det gjorde du rigtig godt. Spurgte lidt ind til om de synes de fik noget med. Og det gjorde de."

"Det er sjældent man har lyst til at en foredragsholder bliver ved med at snakke. Det havde jeg lyst til i aften!"

Anita Nielsen, Kageriet i Vejen:

"Dit foredrag var virkeligt godt! Det var dejligt at se, at alle lyttede og jeg tror klart vi alle har fået noget med i rygsækken som kan bruges."

 

"Du lukkede mine øjne op, for hvordan man ikke skal købe aktier. Det var en meget god eftermiddag, og tak for den humor der var i din tale. Jeg er meget glad fordi jeg mødte op"

"Han lignede ikke lige prototypen på en bankmand, men han viste, hvad han talte om og jeg må tilstå jeg fik tillid til ham. Specielt hans indlæg og budskaber indenfor investeringspsykologi har jeg tænkt meget over. Han har jo ret……."

Birgitte Sørensen, PFA:

"Tak for et superforedrag om psykologi og investering. Du formår at gøre seancen utrolig levende , humoristisk og en utrolig god form for indlæring. Du er super !!!"

Stig Skriver, Sparekassen Sjælland:

"Tak for et indlæg som er utraditionelt, provokerende, med eksempler på hvor uheldig indvirkning menneskers psyke kan have på deres investeringer, og ganske inspirerende!"

"Meget underholdende og udbytterigt indlæg"

"Tak for et godt indlæg  sidste tirsdag - det var underholdende og bedre performance end mange af de andre talere 🙂 Jeg blev meget inspireret af det"

"Flot måde at præsentere jeres måde at gøre det på - rart med humor!!"

"Dejlig dynamisk fremtræden."

"Nede i menneskehøjde."

"Tak for i aftes. Det var et rigtigt godt møde. Vi fik nogle gode positive tilkendegivelser fra kunderne. En anderledes måde at sige tingene på istedet for "de tørre tal".

Kirting Olesen, direktør i Sparekassen Midtdjurs:

"Tak for et meget levende og inspirerende foredrag om investor psykologi på vort fyraftensmøde for udvalgte kunder. Din meget veloplagte og letforståelige måde at behandle emnet på, har allerede affødt mange positive tilkendegivelser fra deltagerne."

"Jeg har lært mere her på en dag end på tre dages kursus i Skanderborg!"

Bodil Nørgaard, Sparekassen Limfjorden:

"Vi har i Sparekassen Limfjorden i oktober 2005 haft fornøjelsen af at have Jens Balle med til investeringsaften, hvor han på en god og sjov måde, som alle kunne forstå, beskrev hvordan vi i investeringssituationer reagerer – ofte irrationelt - overfor diverse mekanismer i investeringsverdenen. Med sit indlæg om investeringspsykologi fik vi alle noget med hjem til nærmere EFTERTANKE til måske at tænke med større OMTANKE, når vore investeringsbeslutninger skal træffes fremover!"

Daniel Soren, direktør Livingbrands:

”Berigende, inspirerende, underholdende – giver stof til eftertanke”

Torben V. Rasmussen, Dansk Aktionærforening Århus:

"Tak for dit indlæg her i Dansk Aktionærforening Aarhus Afd. Jeg er sikker på, at jeg taler på vegne af alle 80 fremmødte, når jeg siger, at vi fik et både spændende og relevant indlæg om det at investere i fast ejendom i udlandet. Specielt er vi som jyder jo glade for, at du som foredragsholder holdt dig til et sagligt meget seriøst niveau - og IKKE brændte en masse tom salgsgas af. Jeg håber, at vi også en anden gang kan trække på din viden."

"Jens fik på en god og sjov måde, som alle kunne forstå, beskrevet hvordan vi i investeringssituationer reagerer – ofte irrationelt - overfor diverse mekanismer i investeringsverdenen."

Henrik Munk-Andersen, Netværk Danmark:

"Det lykkedes Jens at få tilhørerne til at forstå, at det ikke bare er teori og facts der styrer os, men at økonomifolk i høj grad også kan agere irrationelt."

"Det var et godt og tankevækkende indlæg du holdt om netværk."

 "Jens er super god som underviser, formår virkelig, at gøre det interessant og noget som man gerne vil høre mere om."