Hulemanden kommer til Aarhus og København

Er du interesseret i netværk? Er du interesseret i cykling? Du er jo interesseret i adfærdsøkonomi, så her er en enestående mulighed for at kombinere de tre interesser. Og det allerbedste? Det er GRATIS!!

Business Cycling Network har inviteret mig til at holde foredrag om Hulemænd i habitter på deres kick-off. Netværket er vel-etableret i København, men starter også et netværk i Aarhus i år. Så der vil være to muligheder for blandt andet at høre mit foredrag Hulemænd i habitter. Læs mere her:

Cycling Business Network-2

Cycling Business Network

Og til den tid er min bog også udkommet, så den tager jeg mig. Så kan du da om ikke andet spare fragten. 

Hulemaend_i_habitter_3D_1024

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!