Webinar om adfærdsledelse

Vil du lære om adfærdsledelse? Så har du muligheden for at deltage i et gratis webinar med Jens Balle.

Jens Balle har lavet en aftale om et webinar på Smartlearning – en af Danmarks førende læringsportaler. Her kan du 15. september 2021 følge gratis med fra kl 20:00.

00
Day
00
Hour
00
Minute
00
Second

De skriver blandt andet om webinaret:

Ledelse ville være vidunderligt enkelt, hvis mennesker var perfekte, rationelle væsener. Så kunne du som leder nøjes med at sætte retning og mål, motivere og give dine medarbejdere den information de har brug for, og så ville de altid tage de rigtige beslutninger og have den adfærd, du ønsker.

Desværre er det ikke helt så let. Derfor kan du som leder med fordel blive klogere på den menneskelige hjerne og vores beslutningsprocesser med adfærdsøkonomi. Adfærdsøkonomi er en ny videnskab, som beviser at både fysiske, psykologiske, emotionelle, sociale og mentale faktorer spiller ind på menneskers adfærd i hverdagen. 

Ledelse af adfærd handler om at bruge ledelsesmetoder, der understøtter dine medarbejderes automatiske og ubevidste adfærd, og tage hensyn til grænserne for menneskers evne til rationel bevidst tænkning på vejen mod organisationens mål. Når det lykkedes, kan du hjælpe dine medarbejdere til, at den bedste adfærd også er den letteste og ligger lige til højrebenet for dem

På webinaret får du omsat noget af den nyeste forskning på området til konkrete metoder, så du hurtigt kan komme i gang med adfærdsledelse i din hverdag.

Dit udbytte

Glæd dig til at få styr på:

  • Hvad adfærdsledelse er
  • Hvad bias betyder for din ledelse i praksis
  • Hvordan kan du bruge adfærdsledelse i praksis

Du kan tilmelde dig via dette link.

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!