Tilfredse deltagere til foredrag

Som foredragsholder vil jeg naturligvis gerne have tilfredse kunder. Jeg vil gerne have at tilhørerne “får noget med hjem” – også ud over den bog, de kan købe efter foredraget. De må gerne grine undervejs, men de skal helst også få noget at tænke over.

I den forbindelse har det været dejligt at modtage evalueringer på mine seneste foredrag. For meget tyder på at de både er blevet underholdt og har fået noget med hjem og tænke over.

Kan du bruge Hulemænd i habitter – gratis dialog

Mit foredrag henvender sig til mange forskellige – også til kvinder, selvom bogen og foredraget har overskriften Hulemænd i habitter. Jeg har gennem tiden holdt indlægget for investorer, studerende, sælgere, butiksejere, erhvervsnetværk, netværk for kvinder og mange flere.

Indholdet i foredraget kan vinkles så det passer til den enkelte målgruppe. Kontakt mig på mail@jens-balle.dk eller mobil 30248403 for at høre om mulighederne for dit arrangement.

Seneste tilbagemeldinger

Her er de seneste tilbagemeldinger jeg har fået. Det ene fra et foredrag for et netværk for kvinder og de andre fra et mere generelt foredrag om vores irrationelle adfærd.

Hulekvinder i stiletter Jens Balle Foredragsportalen

Marie Søgaard, Ladies Circle:

“Vi fik meget indsigt i vores (irrationelle) adfærd når vi træffer beslutninger. Forskellige studier blev fortalt levende og kortfattet. Vi kan nok genkende os selv i mange af eksemplerne. Vi var ca. 70 kvinder samlet til foredraget, og jeg tror mange af os griber i egen barm i stedet for dankortet næste gang vi bliver fristet. Jens er en levende fortæller med masser af karisma, humor og selvironi. Han brænder godt igennem!”

Hulemænd i habitter jens balle fordragsportalen“Det er rigtig godt at slutte sådan en dag med noget man tager med hjem og tænker over, har været fil en del foredrag som dette her som også var noget man tager med sig og tænker over i situationer hvor man oplever at tage de rigtige beslutninger, og dette foredrag også fremragende.”

“Anderledes!!! Meget underholdende.”

“Her fik jeg noget med hjem og noget at tænke videre over.”

“Jens Balle var rigtig god :-)”

“Måske ikke så aktuelt for os, men meget inspirerende. Jens virker som en rutineret og dygtig foredragsholder.”

“God afslutning, med lidt sjov og alligevel lidt tankevækkende.”

“Det er godt at få holdt et spejl op for ansigtet af og til. Det var en god “belønning” efter en lang dag.”

Du kan læse flere udsagn fra tidligere foredrag her.

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!