Brug Hulemænd i habitter som gave – også i julen

julegave-hulemaend-i-habitter

Julen står for døren og måske kender du en, der vil have glæde af Hulemænd i habitter?

gave-bog-hulemaend-i-habitterJeg har efterhånden fået en del ordrer på Hulemænd i habitter, som skal bruges som gave. De fleste givere er tidligere læsere, der vil give en god oplevelse og god viden videre.

På denne tid på året er det naturligt at tænke på julegaver. Men bogen kan også bruges i andre sammenhænge. Brug den for eksempel som en personlig receptionsgave, der stikker ud blandt alle flaskerne på gavebordet!

Mange kan blive klogere

Du tror måske, at bogen kun henvender sig til finansfolk, da det er min baggrund. Men i virkeligheden henvender den sig til alle. For vi er jo alle forbrugere, forældre, ledere eller beslutningstagere. Ved at få indblik i de faldgruber vi ofte falder i, kan du blive bedre til at tage beslutninger.

At det er en bog mange kan få glæde af er denne tilbagemelding et godt eksempel på. Den kommer fra en, der fik bogen til en reception:

Normalt læser jeg ALDRIG bøger, men da jeg fik Hulemænd i habitter i gave skulle den have chancen. Den er let og læse, indeholder mange gode eksempler og giver stof til eftertanke. Varm anbefaling her fra!

Få en hilsen i bogen

signeret-hulemaend-i-habitterVil du gøre gaven mere personlig, skriver jeg gerne en hilsen til modtageren i bogen. Du skriver blot vedkommendes navn og anledningen for gaven – så skriver jeg en hilsen inden jeg sender den.

Jeg kan også sende bogen direkte til modtageren – du skal blot oplyse en anden forsendelsesadresse ved check out.

Du kan bestille bogen her – husk at skrive i bemærkninger på checkout, hvis jeg skal skrive en hilsen i bogen:

http://hulemaendihabitter.dk/produkt/hulemaend-i-habitter/

 

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!