Corona skal ikke ændre din strategi for aktier

Corona-virussen har ramt de finansielle markeder i denne uge, med store fald til følge. Faldene har faktisk udvisket de gevinster, aktier havde opnået i 2020.

Skal man så ændre strategi nu? Det er et spørgsmål flere stiller sig selv, og i på Finans.dk har de talt med Lars Seier Christensen, der ikke vil røre aktier.

Ulven kommer

Det har han faktisk ment siden efteråret 2018, hvor han solgte sine aktier i SAXO Bank. En holdning der i 2019 kan have kostet ham et afkast i nærheden af 20 % (uden at vide hvad hans alternativ afkast har været, men der står i artiklen han har stået kontant).

Og selvfølgelig risikerer vi at han får ret i sin forudsigelse, hvis han bliver ved med at sige det. Men vi er fortsat over niveauet i efteråret 2018.

Joshua M. Brown fra Reformed Broker har samlet alle disse ‘gode’ grunde til at gå ud af aktier, siden finanskrisen i 2009. I samme periode er amerikanske aktier steget med 431 %.

Husk det er ikke market timing, men tid i markedet, der betyder mest for dit afkast.

Og jeg mener ikke man skal ændre strategi i øjeblikket. Hør med her:

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!