Den næste finansielle krise

money financial riskKriser kommer og går – og selvom vi prøver at sikre at det ikke sker igen vil det ske igen. Det kan være det tager lang tid, for vi skal lige have "glemt" den seneste.

Jeg skriver mest om mennesker på denne blog, men jeg interesserer mig også en del for finans, så derfor poster jeg lige denne film fra Journeyman Pictures. Jeg må indrømme jeg ikke helt kan gennemskue afsenderen, men der er nogle gode pointer og vinkler på finanskrisen og vores nuværende situation. Jeg er ikke nødvendigvis enig i det hele, men se det og drag dine egne konklusioner:

http://www.youtube.com/watch?v=4ECi6WJpbzE

Den forestående dialog i USA om gældsloftet og manglende budget gør jo ikke denne film mindre aktuel eller interessant. 

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!