Her bliver ingen Black Friday i år

Black Friday - ikke i år

Lige om lidt går det løs i butikker verden over. Faktisk er det godt i gang mange steder allerede. Det årlige shopping-galskab man har valgt at kalde Black Friday ruller af stablen.

I år leger jeg ikke med for det er jo ikke fair, overfor jer der allerede har købt. Du kan altså ikke købe min bog, Hulemænd i habitter, til store rabatter. Til gengæld kan du stadig få nyttig viden og indblik i hvorfor det er at vi falder for tilbud, der kun gælder i en begrænset periode.

For vi er pjattede med det. Faktisk så pjattede at det er en god forretning for Amazon at lave deres helt egen sommer-version kaldet Prime-day. Her kan alle medlemmer af deres kundekoncept, Prime, købe varer til ekstra nedsat pris.

Det er amerikaneren vilde med – se hvordan det er gået med omsætningen de sidste par år:

Du kan læse mere om Prime her.

Det er naturligvis intet sammenlignet med de 717 mia. USD man omsatte på Black Friday i 2018.

Hav nu en god fredag og pas på hinanden derude. Tjek nu de gode tilbud og lav evt en plan for dine indkøb, så du ikke lader følelserne rive dig med, når du har siddet i bilkøen og står i den propfyldte butik.

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!