Kendt erhvervsmand læser spændende bog

Clickbait plejer ikke at være det væsentligste indhold på dette site, men når selveste Martin Thorborg vælger at vise min bog i sin video gælder alle kneb.

En af mine kolleger spurgte i dag om jeg kendte Martin Thorborg. Det gør jeg ikke, udover at vi følger hinanden på det der Twitter. “Han har vist din bog i en video” sagde min kollega så.

Det viser sig så at Martin har vist min bog i en video på Facebook. Det havde jeg ikke set, for jeg lukkede min Facebook for et par måneder siden, og det krævede lidt viljestyrke fra min side ikke at genåbne for at se videoen. For man har jo lidt stolthed over sit eget produkt – læs mere om IKEA-effekten her.

Det var netop efter en dialog på Twitter, at jeg besluttede for at sende min bog til Martin Thorborg for et par måneder siden. Og nu viser det sig så at han har læst den. Eller i hvert fald læst passager af den. Han citerer fra kapitel 11, som er i den sidste tredjedel af bogen, så jeg vælger at tro, han har læst det hele 🙂

Min kollega kunne heldigvis hjælpe mig med et link og jeg kunne så se, at Martin bruger min bog til at tale om viljestyrke eller mangel på samme. Du kan se videoen med Martin Thorborg her og du kan også læse en blog om det han læste om i bogen her.

Måske er det derfor du ikke taber dig…

Slået op af Martin Thorborg i Tirsdag den 10. april 2018

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!