Nemmere at score om sommeren?

Vi er kommet ind i sommermånederne og ifølge meterologerne, skulle sommeren være på vej. Det er godt på flere måder. Blandt andet fordi det måske kan være nemmere at score om sommeren.

Her tænker jeg ikke på den der med at varmen får hormonerne til at boble i kroppen. I stedet tænker jeg på at en undersøgelse viser at vi bliver mere attraktive, når vi ifører os solbriller.

ItemImage.aspx

Den er god nok ifølge en undersøgelse fra Nottingham Trent University, hvor Vanessa Brown har kigget på fænomenet. Hun har sågar skrevet en bog om emnet. Den væsentligste grund til at det forholder sig sådan, er fordi solbriller gør vores ansigter mere symmetrisk. Og symmetri har stor betydning for, hvor attraktiv andre oplever dig

Udover symmetrien er solbriller også gode, fordi de mørke glas gør en mere mystisk. Vi aflæser meget via andres øjne, så når vi ikke kan se dem bliver vi nysgerrige.

Endelig er der også glamour-effekten. Det er lidt specielt med solbriller – især hvis man bærer dem, hvor det ikke er nødvendigt. Man kan dog også komme til at se ud som et fjols!

Ellers kan man jo bare sige som Jazzy H fra Østkyst Hustlers:

Når man er tilpas cool skinner solen altid på en

 

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!