Ny bog om investering og investorpsykologi

Faste læsere her på kanalen, ved at Jens Balle godt kan lide at kommentere på investering og – måske især – den psykologi, der påvirker os, når vi investerer. Meget af det er flyttet over på søster-kanalen, bedreinvestering.dk, men I skal da lige høre om hans nye bog, Når hulemænd investerer.

I mere end 30 år har investering og de finansielle markeder været en del af Jens Balles hverdag. Det er de stadig – blandt andet fordi han også sidder i bestyrelsen for Investeringsforeningen Stonehenge – og den store interesse og indsigt har nu ført til en ny bog fra hans hånd.

– Jeg har længe haft lyst til at skrive om investering, fortæller Jens Balle. Det er en stor del af min baggrund og jeg har noget på hjerte. Men samtidig er mit fokus et andet sted i dag, så den har ladet vente på sig.

Det blev corona-krisen, der fik Jens Balle tilbage på skrivebænken. En fyldt foredrags-kalender blev ryddet lynhurtigt og hvad gør man så? Jens fandt det første ide-udkast til en investeringsbog frem og gik i gang med at udfylde de mange blanke sider.

Otte gode råd til investorer

Bogen er opdelt i fire afsnit, der tilsammen indeholder otte råd til investorer. Første del handler om markederne og hvorfor sådan noget som market-timing ikke bidrager til dit afkast. Andel er om følelserne man kan opleve, når man investerer. For dem er der mange af og de kan få os til, at agere ganske uhensigtsmæssigt. Tredje del kommer med input til, hvordan du kan undgå at lade følelserne tage over og endelig indeholder fjerde del værktøjs og tips til at komme i gang med at investere.

– For det er tiden i markedet, der betyder mest for dit afkast. Ikke market-timingen, fortæller forfatteren.

Derfor skal man komme i gang med at investere! Hellere i dag end i morgen!

Hør lidt mere om bogen her – Jens omtaler blandt andet de syv investeringssynder.

Du kan både købe bogen her på siden eller på bedreinvestering.dk.

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!