I hælene på en insider

Der er rig mulighed for at få bekræftet dit hade-billede af finansfolk i disse dage. Du kan for eksempel se Sikke tømmermænd på DR. Her får du et – ensidet – indblik i finanskrisen og dens effekt.

Du kan også vælge at gå i biografen og lære Jorden Belfort bedre at kende. Han tjente en formue som sidegadevekseler i 90'erne og har skrevet bogen The Wolf of Wall Street som nu er filmatiseret. Bogen er fantastisk så jeg glæder mig til at se filmen snart:

Endelig har PBS Frontline lavet et fantastisk program om Steven Cohen der stiftede en af de største og mest succesfulde hedgefonde. Men måske var de mere heldige end man har lov til – se med og lær om insidertrading, korruption og andet snyd. 

En af kilderne i dokumentaren er Turney Duff. Han har skrevet bogen The Buy Side, der beskriver meget omkring handlen med informationer. Ret interessant læsning.

Og husk – der er måske nogle brådne kar, der stjæler billedet. Men rigtig mange af os er nogle fornuftige mennesker, der passer vores arbejde!

Har du set De urørlige – der forsøger PBS at placere ansvaret for finanskrisen. Den kan også anbefales!

God fornøjelse!

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!