I dag er også en god dag at investere

Vi danskere har aldrig haft flere penge stående i bankerne. Det er en dårlig ide, for det giver ingen afkast og måske er der snart optræk til at flere skal mærke den negative rente? Det slår professor Jesper Rangvid i hvert fald på tromme for i dagens Berlingske tidende.

Det er godt, hvis bankerne i højere grad sender omkostningen ved negative renter videre til kunderne. Og jeg mener ikke, at den nuværende grænse er den rigtige. Jeg taler om et tal, der er nede på 200.000 kr., måske ligefrem 100.000 kr. eller lavere.

JESPER RANGVID, PROFESSOR PÅ COPENHAGEN BUSINESS SCHOOL (CBS)

Men skal man så sætte dem ud at arbejde nu, spørger du måske? Vi er jo ikke ovre Covid-19 endnu og de er jo steget meget. Skal jeg ikke lige vente lidt?

Markettiming kan være en dyr hobby, for mens du venter på at markedet falder tilbage, risikerer du jo at det stiger igen. Så i dag er en lige så god dag at investere som i går eller i morgen! Det er tid i markedet, der betyder mest for dit afkast!

Det kan du høre mig kommentere på her:

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!