Irrationalitet i et interessant view

Du ser ikke verden som den er, men som du er. Et citat – lettere omskrevet – fra Kierkegaard, men et udsagn, der stadig holder vand. Vi ser verden som vi tror den er, eller som vi gerne vil have den er. Ikke som den er. Elizabeth Pisani taler på TED om HIV og irrationelle tanker omkring HIV-smitte. Underholdende, skræmmende men især tankevækkende!

Du ser ikke verden som den er, men som du er. Et citat – lettere omskrevet – fra Kierkegaard, men et udsagn, der stadig holder vand. Vi ser verden som vi tror den er, eller som vi gerne vil have den er. Ikke som den er. Elizabeth Pisani taler på TED om HIV og irrationelle tanker omkring HIV-smitte. Underholdende og tankevækkende! Et stærkt budskab!

Elisabeth Pisani hævder at der er to situationer hvor vi tænker mest rationelt: hvis vi er afhænge eller hvis vi er seksuelt opstemte. Desværre er det også de to største smitte-kilder omkring HIV, som er hendes område.

http://www.ted.com/

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!