Kursus med Dan Ariely

Vil du lære at ændre dine kunders adfærd?

kursus-dan-ariely-hulemaend-i-habitterSå skal du tilmelde dig dette kursus med Dan Ariely, hvor han vil vise dig hvordan du kan få dine kunder til at ændre adfærd.

Ofte forventer vi at det er nok at fortælle fakta, for at få folk til at ændre adfærd. Men det virker ikke altid. Tag for eksempel rygning. De fleste ved det er skadeligt, men der skal afgifter, advarsler på pakkerne, mindre markedsføring og rygeforbud til at få os til at ændre adfærd.

Sådan er det også i mange andre situationer og derfor kan du bruge en række værktøjer overfor dine kunder.

Kurset udbydes af Acumen og henvender sig til iværksættere . Det indeholder 35 små lektioner og nogle quiz’er som bringer dig godt omkring i hvordan du påvirke adfærd.

Dan Ariely gennemgår om de forskellige emner i små lærerige videoer. Desuden får man en række anvendelige guider til at bruge værktøjerne i hverdagen.

Det er ikke ofte man kan få direkte adgang til en af de førende indenfor adfærdsøkonomi, men med dette kursus får man viden direkte fra Dan Ariely. Dan er professor og har skrevet flere bestsellere om adfærdsøkonomi.

Læs mere om kurset her (og det er ikke noget med at jeg tjener på at I tager kurset!!!)

Du kan selvfølgelig også få indsigt ved at købe og læse Hulemænd i habitter. Den finder du her:

http://hulemaendihabitter.dk/produkt/hulemaend-i-habitter/

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!