Webinar om investering

Undgå de typiske investeringsfejl og bliv en bedre investor! Det er overskriften i et nyt webinar for investorer.

Sammen med Invested.dk udbyder jeg igen et webinar. Denne gang sætter vi fokus på hvordan man kan undgå at begå de fejl vi typisk laver, når vi investerer.

Vores hjerner er ikke nødvendigvis gearet til at investere, og vi begår ofte de samme fejl igen og igen. Det koster desværre penge for mange private investorer.
Dette webinar sætter fokus på de fejl, vi typisk gør som investorer, og vi kommer desuden med input til, hvordan du kan lægge en strategi, så du forsøger at undgå at fejle.

Via teori og praktiske eksempler får deltagerne en indføring i de fejl vi typisk begår som investorer. Vi skal blandt andet tale om at omsætte for meget, overvurdere risici, overvurdere egne evner og truslen ved at tro for meget på eksperter.

Webinaret indeholder også gode råd til at lave en strategi, der sikrer, at du ikke begår disse fejl. For som altid afgøres en stor del af resultatet allerede i forarbejdet.

Det er mandag den 24. juni klokken 20:00 det går løs! Og kan du ikke på dette tidspunkt kan du få adgang til webinaret efterfølgende, det kræver blot at du var tilmeldt webinaret.

Du kan læse mere og tilmelde dig her: https://www.invested.dk/webinar/adfaerdsoekonomi

Tune in og glæd dig til en times underholdende og lærerig indsigt i vores hulemandshjerne.

Få ny viden om adfærd

Måske kan du også lide:

Gør det nemt!

Som ud måske ved, er en af mine kæpheste at vi skal gøre det nemt for vore kunder. Hvis vi gerne vil have dem til

Læs mere »

Denne side er flyttet!

Du kan følge Jens Balles blog på averagejoe.dk – her skriver han fortsat om adfærdsøkonomi, nudging, adfærdsdesign, adfærdsledelse, investorpsykologi og investering.

Skynd dig og komme med over til det nye! Der er også en podcast!